Exterior View
Exterior View
Reference Desk - Second Floor
Reference Desk - Second Floor
Childrens Desk - Ground Floor
Childrens Desk - Ground Floor

LEICESTER LIBRARY

Durland Van Voorhis Architects from Mattapoisett, MA hired Studio CC to consult on the additions and renovations to the Leicester Library located in Leicester, Massachusetts.   This $8.9 million project made it as far as preliminary design in 2011 and was then put on hold as the community began fund raising and applying for grants.  In 2016 DVV hired INTEGRATA architecture where at the time Jerry Thiboutot, the principal of Studio CC had been employed to help complete the project.  In March 2017 the project was completed and put out to bid.  Studio CC will continue to work with DVV as needed through the completion of the construction project.